OS i Sotji 2014 – Hot. Cool. Vadå?


No Comments// Posted in Uncategorized by on 02.18.14.

Vilken tur att OS organisationskommitté var klara med Sotji-OS slogan redan för 1,5 år sedan. Så att alla vi utomryssar i förväg kunde få ett intryck av vad Sotji står för. Inte.

Nej, men jag funderar. Vad tycker folk om vinter-OS slogan egentligen? Min första tanke när jag såg texten “Hot. Cool. Yours.” skymta bakom skidåkarna var “jag hoppas att det där inte ska vara en slogan…!”

Den känns ofärdig och totalt opersonlig. Jag förstår ju att reklambranschen inte hunnit utvecklats på samma sätt som i Sverige på grund av den ekonomiska politik som drivits i landet de senaste decennierna. Men om jag fick ge ett råd till Sotjis OS-general så skulle det vara: OUTSOURCA till en riktig copywriter!

Gillar förresten svenskstavningen; Sotji. Prosit.

 

Slogan för vinter-OS i Sotji 2014.

 

 

 

 

 

 

 


You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply